Startzondag 13 september 2020

Kerkenpad met thema “Het Goede Leven”

Vanwege het Corona-virus hebben we een andere invulling gegeven aan de startzondag. Het plan is om een “kerkenpad” te organiseren, waarbij we in verschillende ronden drie kerken bezoeken, te weten de Protestantse Gemeente Hoogmade-Rijpwetering, Gereformeerde Kerk van Woubrugge en de Dorpskerk. In iedere kerk is een aparte activiteit. Voor de kinderen: in Hoogmade schilderen onder leiding van Femke, Immanuël Jeugdzolder – bijbelquiz en de Gereformeerde kerk muziekinstrumenten maken.
Het is de bedoeling dat de kinderen samen met de ouders naar dezelfde locatie gaan! Er is geen oppasdienst deze zondag!

Het is de bedoeling dat we ons met de fiets verplaatsen naar iedere locatie, maar mocht u dit niet kunnen, dan kunt u altijd nog met de auto (regelen met familielid). Ook zijn de meeste activiteiten online te volgen. Voor onderweg krijgt u iets lekkers en tijdens alle activiteiten nemen we de 1,5 meter in acht!

Het kerkenpad start op zondag 13 september om 9.30 uur en duurt tot ca. 12.00 uur. We starten in iedere kerk met gebed, vervolgens zal er in de Gereformeerde Kerk het orgel bespeeld worden door Frank Pijnnaken en u kunt hier liederen raden. In de Dorpskerk vindt er een korte overdenking plaats, waarna u met een post-its uw visie kunt opschrijven: wat betekent voor mij Het Goede Leven? In Immanuël wordt er een schilderij uitgelicht door Jan Timmers en in de kerk in Hoogmade worden er schilderijen uitgelegd van Kees en Paul van Waardhuizen en Feike de Vries. Ook is er een mogelijkheid om naar de afgebrande R.K. kerk te wandelen. Van Woubrugge naar Hoogmade wordt via de Wijde Aa gefietst en ter plekke een rebus opgelost. Immanuel wordt gebruikt voor degenen die alleen alles vanuit Immanuel zo mogelijk online willen volgen. Rond 12.00 uur sluiten we per locatie af met gebed.

Inschrijving uiterlijk 1 september via de website of in de brievenbus van gebouw Immanuël Kerkstraat 1.

De aanmelding is helaas gesloten, de indeling wordt opgemaakt. U hoort binnenkort van ons!