MISSIONAIRE COMMISSIE

 

De opbrengst van de zendingsbussen aan de uitgang is in de maanden maart en april voor Interserve, en in het bijzonder voor Antje Oosterkamp in Bangladesh.

Dit schrijft Antje Oosterkamp:

“Beste mensen van de hervormde gemeente Woubrugge,

Hartelijke groeten vanuit LAMB Hospital in Bangladesh! Ik werk hier nu sinds ruim 7 jaar, de eerste paar jaar als chirurg, sinds 4 jaar daarnaast ook als medisch directeur. 

In de afgelopen week ben ik weer in LAMB gekomen na een verlof van 4 maanden in Nederland. Ik was er echt aan toe om wat afstand te nemen, uit te rusten en aan bijscholing en ook geestelijke toerusting te doen. Nu ben ik er weer aan toe om aan het werk te gaan. 

Na 2 jaar zonder een internist in ons ziekenhuis hebben we er sinds een paar maanden weer een. Dit heeft een boost gegeven aan onze patiënten zorg, met patiëntenaantallen die ook weer oplopen, daar zijn we erg dankbaar voor.

Sinds ruim een jaar heb ik een jonge arts uit Bangladesh die met mij in de chirurgie werkt en die ik kan trainen om meer en meer zelf te opereren. Ik ben dankbaar voor zijn enthousiasme en leergierigheid, het daagt mij uit om nog bewuster met mijn vak bezig te zijn. 

In ons ziekenhuis is het motto: ‘opdat zij leven hebben in overvloed’ gebaseerd op het vers in Johannes 10:10. Wij willen in ons werk de liefde van Christus aan elke individuele patiënt laten zien. Dit doen we door de manier waarop we mensen behandelen, maar ook door het werk van onze geestelijke verzorgers, die elke dag met alle patiënten die opgenomen liggen een praatje te maken en aan te bieden om voor ze te bidden. 

Ik dank jullie hartelijk voor jullie giften en gebeden door de jaren heen!

Antje Oosterkamp”