MISSIONAIRE COMMISSIE

 

De opbrengst van de zendingsbussen aan de uitgang is in de maand september voor Operatie Mobilisatie. Hieronder een bericht van de familie Poot: 

Wij zijn Ewoud en Marjolein Poot en hebben met onze dochter Jaëlle (6) de afgelopen 4 jaar in Pisa, Italië gewoond. Samen met onze collega’s van Operatie Mobilisatie hebben we mensen in (geestelijke) nood op verschillende manieren geholpen. Via het sociale werk tegen mensenhandel hielpen we vrouwen die gebonden zijn in de prostitutie. Via Engelse les, muziek, enquêtes op straat, persoonlijke contacten en Bijbelstudies zijn we in gesprek gegaan met mensen over zingeving en geloof. Daarnaast heeft Marjolein personeelswerk gedaan en ondersteunden we een lokale kerk met o.a. het leiden van de jeugdgroep en het organiseren van activiteiten voor mensen die meer over God en het geloof willen weten. 

Twee maanden geleden zijn we teruggekeerd naar Nederland. Ewoud heeft een baan gevonden bij een grote zorginstelling en Marjolein hoopt voor OM Nederland te gaan werken in de rol van HR adviseur.

Wij willen de gemeente van Woubrugge en alle andere mensen die ons hebben ondersteund in de afgelopen jaren van harte bedanken. We wensen u allen Gods rijke zegen toe.

Hartelijke groeten, Familie Poot