Van woensdag 23 december tot en met zondag 27 december, van 16.30 uur tot 21.00 uur, zal Woubrugge in het teken staan van de lichtjeswandeling. Dit jaar een andere invulling i.v.m. de Covid-maatregelen die van kracht zijn.

Een ieder kan op eigen gelegenheid op zoek gaan naar de adressen die genoemd staan op een puzzel plattegrond. Op elk adres vindt u een activiteit, iets te zien of te horen en een letter die op de kaart samen met de andere letters een kerstboodschap vormen. Onderweg komt u ook weer de Wensboom tegen waarin u uw kerstwens kunt delen en ligt er een kerstgroet voor u klaar.

 Iedereen kan meedoen! Groot en klein!

 De kinderen kunnen vanaf 18 december op de van Woudeweg 38 een knutseltas ophalen om thuis een lampion te knutselen waarmee ze kunnen gaan lopen.
Puzzelkaart Lichtjeswandeling kun je hier downloadenop te halen bij van Raad, te vinden op de facebookpagina, bij de nieuwsbrief van de basisschool of in de knutseltas.

We doen een oproep om, tijdens de lichtjeswandeling, elke avond potjes met lichtjes op de stoep in uw straat te zetten zodat we door een mooi verlicht dorp kunnen wandelen! Omdat iedereen zijn eigen route bepaalt, kan elke straat meedoen!

Doet u mee?

Iedereen loopt op eigen verantwoordelijkheid. Wij vragen iedereen de Covid maatregelen in acht te nemen om de wandeling tot een succes te maken!.