Geef vandaag voor onze Dorpskerk van morgen

 

Woubrugge, januari 2021

Meer dan ooit missen we de warmte van andere mensen om ons heen: de handdruk bij een ontmoeting, een spontane knuffel, dat klopje op de schouder.
Mensen zoeken verbinding, contact en genegenheid.
En onze Dorpskerk is daarbij voor veel mensen niet weg te denken: samen komen om je geloof in God, maar ook je levenservaringen, te delen.
Met elkaar. Dat geeft een bijzondere band.

Wij vragen u om te investeren in een levende kerk tijdens en na corona. Omdat we mensen zijn, mensen die elkaar opzoeken in lastige, maar ook mooie tijden. Onze Dorpskerk vervult anno 2021 een waardevolle plek in de lokale samenleving, ook en juist in deze moeilijke en onzekere tijden.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat?
Geef dan vandaag voor onze Dorpskerk van morgen.
Dankzij uw bijdrage kan onze Dorpskerk voortbestaan.

We bedanken u voor uw betrokkenheid en bijdragen van vorig jaar. Samen hebben we de basis onder onze gemeente kunnen behouden. Daarom durven we u ook ditmaal weer te vragen om uw financiële steun.

In verband met de Corona en huidige lockdown ontvangen wij uw toezegging dit jaar graag digitaal via onderstaand formulier.


(Om het formulier te kunnen indienen moet u, onderaan de pagina, het antwoord op de rekensom invullen. Dit is voor de spam controle.)

23 februari 2021 vrijw bijdragen incl nog te verwachten Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.€60.000Raised €60.300 towards the €60.000 target.€60.300Raised €60.300 towards the €60.000 target.101%

Toezegging kerkbalans 2021

10 + 1 =