Kerkdiensten Dorpskerk januari en februari

Onderstaand ziet u het aanmeldformulier voor de kerkdiensten. Tijdens de lockdown periode (tot 19 januari 2020) vragen we u de diensten zo veel mogelijk online te volgen. We bieden wel de mogelijkheid om de dienst in de kerk bij te wonen, onder andere voor de gemeenteleden die thuis niet de mogelijkheid hebben om de kerkdienst mee te beleven en voor de gemeenteleden voor wie het heel erg belangrijk is om samen met anderen de dienst bij te wonen. We zullen ons daarbij uiteraard houden aan alle restricties: dus maximaal 30 kerkgangers (exclusief medewerkenden), 1,5 meter afstand en wij vragen u om bij verplaatsingen (binnenkomst en vertrek) een mondkapje te dragen. Als u zit, kunt u het mondkapje afdoen. 

Op onderstaand formulier kunt u aangeven welke diensten u wilt bijwonen en met hoeveel personen. In gebouw Immanuel is er – bij voldoende aanmeldingen – kindernevendienst voor kinderen in de basisschoolleeftijd en oppas voor de allerkleinsten. Wilt u het op het formulier aangeven als u hier gebruik van wilt maken?

Instructie invullen: na het invullen van uw gegevens klikt u op het vakje datum en dan vult u in ja of nee. Als u ja invult, schrijft u er achter ….. personen (kerk), …. kinderen (nevendienst ) en ….. kinderen (oppas). U kunt de hele lijst in één keer invullen, maar het is ook prima als u dit per keer doet. Om het formulier te kunnen indienen moet u, onderaan de pagina, het antwoord op de rekensom invullen. Dit is voor de spam controle.

Er is geen sluitingstermijn, dus u kunt zich op elke gewenst moment aanmelden. Uw laatst ontvangen bericht wordt door ons aangehouden. Bent u toch verhinderd geef dat aan ons door dan kunnen wij uw plaats aan iemand anders toedelen. 

Op vrijdagavond vóór elke dienst krijgt u een bevestiging als u bent ingedeeld. Hierin staat ook bij welke ingang u welkom bent en ongeveer hoe laat.

Eventuele reacties of vragen ontvangen we bij voorkeur via email corona@dorpskerkwoubrugge.nl of whatsapp /sms (06 11 37 64 59 -scriba). Deze contactgegevens kunt u ook gebruiken als het invullen per formulier niet lukt.

5 + 5 =