Kerkdiensten Dorpskerk april en mei

Onderstaand ziet u het aanmeldformulier voor de kerkdiensten. Als u naar de kerk wilt komen, vragen we u dit in te vullen. We mogen maximaal 30 kerkgangers (exclusief medewerkenden) toelaten. We houden ons uiteraard aan alle restricties: dus 1,5 meter afstand, niet naar de kerk komen als u klachten heeft en bij verplaatsingen (binnenkomst en vertrek) vragen we u een mondkapje te dragen. Als u zit, kunt u het mondkapje afdoen. 

Op onderstaand formulier kunt u aangeven welke diensten u wilt bijwonen en met hoeveel personen. In gebouw Immanuel is er – bij voldoende aanmeldingen – kindernevendienst voor kinderen in de basisschoolleeftijd en oppas voor de allerkleinsten. Wilt u het op het formulier aangeven als u hier gebruik van wilt maken?

Instructie invullen: na het invullen van uw gegevens klikt u op het vakje datum en dan vult u in ja of nee. Als u ja invult, schrijft u er achter ….. personen (kerk), …. kinderen (nevendienst ) en ….. kinderen (oppas). U kunt de hele lijst in één keer invullen, maar het is ook prima als u dit per keer doet. Om het formulier te kunnen indienen moet u, onderaan de pagina, het antwoord op de rekensom invullen. Dit is voor de spam controle.

Er is geen sluitingstermijn, dus u kunt zich op elke gewenst moment aanmelden. Uw laatst ontvangen bericht wordt door ons aangehouden. Bent u toch verhinderd geef dat aan ons door dan kunnen wij uw plaats aan iemand anders toedelen. 

Op vrijdagavond vóór elke dienst krijgt u een bevestiging als u bent ingedeeld. Hierin staat ook bij welke ingang u welkom bent en ongeveer hoe laat.

Eventuele reacties of vragen ontvangen we bij voorkeur via email corona@dorpskerkwoubrugge.nl of whatsapp /sms (06 11 37 64 59 -scriba). Deze contactgegevens kunt u ook gebruiken als het invullen per formulier niet lukt.

15 + 13 =