Kerkdiensten Dorpskerk augustus en september

Onderstaand ziet u het aanmeldformulier voor de kerkdiensten. Vanwege de 1,5 meter afstand hebben we wekelijks 50-90 zitplaatsen beschikbaar (afhankelijk van het aantal koppels / gezinnen). Op dit formulier kunt u aangeven welke diensten u wilt bijwonen en met hoeveel personen. Wilt u (nog) geen diensten bijwonen omdat u tot de risicogroep behoort en/of het nog niet vertrouwt, dan kunt u dat aangeven in het vak ‘aantekening’. Er is in de zomermaanden geen kindernevendienst, wel is er naast de oppas voor de allerkleinsten ook opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.  Wilt u het aangeven als u hier gebruik van wilt maken?

Instructie invullen: na het invullen van uw gegevens klikt u op het vakje datum (bijvoorbeeld zondag 16 augustus 2020) en dan vult u in ja of nee. Als u ja invult, schrijft u er achter ….. volwassenen, ….. kinderen (kerk), ….. kinderen (oppas / opvang). U kunt de hele lijst in één keer invullen, maar het is ook prima als u dit alleen voor de eerste zondag(en) doet en op een later moment de andere zondagen invult.

Er is geen sluitingstermijn, dus u kunt zich te allen tijde aanmelden. Uw laatst ontvangen bericht wordt door ons aangehouden. (De rekensom onderaan is voor  spamcontrole).

Op vrijdagavond vóór elke dienst krijgt u een bevestiging als u bent ingedeeld. Hierin staat ook bij welke ingang u welkom bent en ongeveer hoe laat.

Eventuele reacties of vragen ontvangen we bij voorkeur via email corona@dorpskerkwoubrugge.nl of whatsapp /sms (06 11 37 64 59 -scriba).

15 + 4 =