ALPHA-CURSUS

 

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op de Alpha-cursus. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. 

In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof nu eigenlijk inhoudt. Is er meer? Waarom stierf Jezus? Hoe kun je geloven? Hoe leidt God ons? Wat doet de heilige Geest? Dat zijn een paar van de vele vragen die op deze avonden aan de orde komen. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. In elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. 

De Alpha-Cursus is vooral gericht op mensen die (opnieuw) willen kennismaken met het christelijk geloof. 

Organisator: De kerken van Woubrugge en Hoogmade
Datum, tijd en locatie: Wekelijks op dinsdagavond vanaf 24 september in de bovenzaal van gebouw Immanuël (kerkstraat 1, Woubrugge). 
Kosten: Geen
Aanmelden bij:  alphaWouHoo@gmail.com of bij ds. Stefan Honing via 0172-518157

Kijk ook eens op de website van de Alpha-cursus: https://alpha-cursus.nl of op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/AlphaWoubruggeHoogmade